Mitä tarjoan

Hei,

Tavoitteena on taata ihmisille hyvä ja helpompi arki. Palvelut ovat hoiva- ja hoitotyötä ihmisen eri elämänvaiheisiin – lapsiperheistä ikäihmisiin. Jokaisen asiakkaan ja hänen läheisten kanssa suunnitellaan tarvittavat palvelut yhdessä. Tutustumis- ja palvelukartoituskäynti on aina ilmainen. Käynnillä tehdään palvelukartoitus, jossa mietitään kokonaisvaltaista hoitoa ja palvelua. Huomioin jokaisen asiakkaan yksilöllisesti.

Tarjoan apua päivittäisissä kodin askareissa, esim. asiointi- ja kuljetusapua, ulkoiluseuraa, kotiruuan valmistusta asiakkaan kotona sekä ikäihmisille, että pikkulapsi-perheille. Palvelulla helpotan arkea kotona, annan  pienten lasten vanhemmalle hengähdystauon ja mahdollistan arjessa apua tarvitsevan asumisen omassa kodissa mahdollisimman pitkään.

Asuvatko omat vanhempasi tai lapsesi perheineen kaukana ja aika ei riitä käymään auttamassa niin usein kun haluaisit? Haluatko hetken hengähtää ja hakea apua itsellesi, vanhemmillesi tai lapsesi perheelle? Tai oletko lähdössä lomalle ja tarvitset tilapäistä apua vanhempiesi auttamisessa. Minä voin auttaa näissä tilanteissa. 

Toimin Hämeenkyrön kunnan ja Ylöjärven kaupungin alueilla yksityisenä sosiaalipalvelujen tuottajana kotipalvelun vanhus- ja lapsiperheasiakkaiden tukipalvelujen osalta. Hämeenkyrö ja Ylöjärvi valvovat tätä toimintaa. Tuotan kotipalvelun tukipalveluna kuljetus-, saattaja- sekä sosiaalista kanssakäymistä edistäviä palveluja. Terveydenhoidolliset palvelut tai kotisiivous eivät kuulu toimintaani. 

Olen käytettävissä myös pienten lasten kanssa kotona olevan vanhemman tueksi, kun tuntuu, että omat voimat ja kädet eivät riitä kaikkeen. 

Ota rohkeasti yhteyttä. Mietitään yhdessä miten voin olla avuksi Sinulle tai läheisellesi. Räätälöimme yhdessä parhaan ratkaisun on kyseessä sitten kertaluontoinen kotiavuntarve tai pitempiaikainen sopimus.Palvelun tuottaa Fokus-Visual
TMI Arkisydän (c)2018, All Rights Reserved